Categories
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Bukser | Nicoline jumbo corduroy pant Olive

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Nicoline i jumbo fløjl er en blød og behagelig buks i ankellængde, med sidelommer, elastiklinning og et justerbart bindebånd. Vi anbefaler at vælge Nicoline i din normalt foretrukne størrelse. Den brede fløjlst…

DKK 1404.25 DKK 554.85

Nicoline i jumbo fløjl er en blød og behagelig buks i ankellængde, med sidelommer, elastiklinning og et justerbart bindebånd. Vi anbefaler at vælge Nicoline i din normalt foretrukne størrelse.
Den brede fløjlstruktur i overfladen gør, at denne buks både er utrolig rar at have på og desuden skaber et ægte bilkfang. Nicoline kan sammensættes med stort set alt og er perfekt egnet til både hverdagen eller sammenkomster. Kombinerer du bukserne eksempelvis med vores Hilda strik, får du et udtryksfuldt og samtidig varmt sæt til enhver lejlighed.
Vi bruger økologisk bomuld, fordi det er det bedste for dig, os, planeten og det mest bæredygtige bomuldsvalg. Økologisk bomuld kræver mindre vand og ingen pesticider for at vokse, det holder kemikalier ude af naturen og derfor altid vores valg, når det er tilgængeligt.
100% Økologisk bomuld.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Bukser | Nicoline jumbo corduroy pant Olive”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: