Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Skjorter | Gulla shirtdress Pastel grey

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Gulla shirtdress er en lang skjortekjole med en krave, knaplukning foran ned til brystet, drop-skuldre og en brystlomme som ekstra detalje. Pasformen er et lige og løst snit med mere længde bagtil. Vi an…

DKK 1023.39 DKK 561.70

Gulla shirtdress er en lang skjortekjole med en krave, knaplukning foran ned til brystet, drop-skuldre og en brystlomme som ekstra detalje.
Pasformen er et lige og løst snit med mere længde bagtil. Vi anbefaler at vælge Gulla i din normalt foretrukne størrelse, for at opnå den optimale pasform.
Skjortekjolens lange, luftige snit udstråler elegance og femininitet mens knaplukningen og drop-skuldrene skaber et naturligt spil og smuk detalje til kjolen. Gulla skjortekjolen må opleves og i hvert fald ikke mangle i din forårs- og sommergarderobe!
Lyocell er et naturligt materiale fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Lyocell materiale har en meget glat overflade og et smukt udseende. Lyocell er blød, åndbar, let, behagelig og holdbar. Dens elasticitet og styrke gør den perfekt til de lidt lettere tekstiler. Selvom lyocell er lidt dyrere end bomuld eller hør, er kvaliteten det værd.
100% Lyocell.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Skjorter | Gulla shirtdress Pastel grey”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: