Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Strik | Gerda knit cardigan Pastel sand

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Gerda er en ensfarvet cardigan i børstet merinould med lettere drop-skuldre, rund hals, knaplukning samt en bred rib i manchetter og bund. Pasformen er et rummelig og kortere snit med tætsiddende ribka…

DKK 1132.31 DKK 589.10

Gerda er en ensfarvet cardigan i børstet merinould med lettere drop-skuldre, rund hals, knaplukning samt en bred rib i manchetter og bund.
Pasformen er et rummelig og kortere snit med tætsiddende ribkanter og voluminøse ærmer, som skaber et feminint udtryk. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.
Gerda byder desuden på en smuk ribstrik struktur som forløber lodret gennem hele cardiganen og sørger for en fin detalje mod dens ellers enkle og stilrene udtryk. Bær den åben med en top, t-shirt, longsleeve eller tyndere bluse under, eller tilknappet for at lade de smukke detaljer komme yderligere til udtryk. Kombinér Gerda med et par af vores fløjlsbukser og lad de lodrette linjer fortsætte hele vejen igennem outfittet for et utrolig stilfuldt og gennemført efterårslook!
Vores børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Strik | Gerda knit cardigan Pastel sand”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: