Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Strik | Gerda knit Pastel sand

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Gerda er en ensfarvet strik med drop-skuldre, rund hals, en bred rib i manchetter og bund, samt en smuk ribstrik struktur som detalje. Pas…

DKK 873.38 DKK 575.40

Gerda er en ensfarvet strik med drop-skuldre, rund hals, en bred rib i manchetter og bund, samt en smuk ribstrik struktur som detalje.
Pasformen er et rummelig og kortere snit med tætsiddende ribkanter og ballon-ærmer, som skaber et feminint udtryk. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.
Gerda er strikket i det fineste børstede merinould og har en smuk ribstrik struktur som forløber lodret gennem hele trøjen og gør den til mere end en bare almindelig basis-style.
Denne strik er dejlig varm og utrolig blød og vil derfor være perfekt på kølige dage og aftener. Kombinérer du den med vores Lydia bukser, får du et behageligt og stilfuldt look til hverdagen eller sammenkomster.
Vores børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Strik | Gerda knit Pastel sand”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: