Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Strik | Rachel knit Black

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Rachel er en varm sweater i børstet merinould med rundhalsudskæring, strukturstrik over skuldre, overarme og bryst, samt en bredere rib i manchetter og bund. Pasformen er et rummeligt og kortere snit. Vi anbefaler at vælge Rachel i din nor…

DKK 909.68 DKK 561.70

Rachel er en varm sweater i børstet merinould med rundhalsudskæring, strukturstrik over skuldre, overarme og bryst, samt en bredere rib i manchetter og bund.
Pasformen er et rummeligt og kortere snit. Vi anbefaler at vælge Rachel i din normalt foretrukne størrelse.
De tætsiddende ribkanter skaber sammen med ballon-ærmerne et feminint udtryk. Strukturstrikken gør denne sweater til mere end bare en almindelig basis style. Rachel kan sammensættes på kryds og tværs med stort set alt. Kombiner den eksempelvis med vores Lydia pants i fløjl og du vil være iklædt et behageligt og stilfuldt sæt i ét!
Vores børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Strik | Rachel knit Black”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: