Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Strik | Sille knit Light blue

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Sille er en elegant strikbluse med ballonærmer, dobbeltlags rundhalsudskæring, et særdeles smukt og gennemgående hulmønster samt en bred og tætsiddende rib i manchetter og bund. Pasformen er lige og generelt en smule tætsidden…

DKK 919.96 DKK 534.30

Sille er en elegant strikbluse med ballonærmer, dobbeltlags rundhalsudskæring, et særdeles smukt og gennemgående hulmønster samt en bred og tætsiddende rib i manchetter og bund.
Pasformen er lige og generelt en smule tætsiddende. Vælg din normalt foretrukne størrelse for det perfekte fit!
Sille emmer af smukke, detaljer understreget af et feminint udtryk. Kombinér denne delikate strikbluse med en af vores nederdele for et elegant look eller et par af vores Lydia denim bukser. På de meget kolde dage, kan du nemt tilføje en af vores Leah strikveste, som vil sørge for ekstra varme og samtidig lade Silles voluminøse, yndefulde ærmer komme til udtryk.
Vores ekstra fine merinould er 100% naturlig og ekstremt blød og behagelig. Merinould er en naturlig, vedvarende og biologisk nedbrydelig fiber fra merinofår. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores ekstra fine merinould er mere kompakt og glattere end vores børstede merinould og har en fantastisk elasticitet.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Strik | Sille knit Light blue”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: