Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective Strik | Vanessa knit Lilac

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Vanessa er en lettere, ensfarvet strik i børstet merinould med drop-skuldre, v-hals udskæring og rib i manchetter og bund. Pasformen er et bredere og kortere snit med tilspidsede ærmer. V-halsudskæringen og den korte…

DKK 1348.08 DKK 554.85

Vanessa er en lettere, ensfarvet strik i børstet merinould med drop-skuldre, v-hals udskæring og rib i manchetter og bund.
Pasformen er et bredere og kortere snit med tilspidsede ærmer.
V-halsudskæringen og den kortere længde giver strikken et feminint udtryk. Vanessa kan kombineres med stort set alt, men ville især gå godt sammen med højtaljede bukser eller nederdele. Kombinerer du trøjen eksempelvis med vores Lone bukser i fløjl, får du et behageligt og samtidig stilfuldt outfit til hverdagen eller sammenkomster. På de kolde dage ville vores neckwarmer være en god og brugbar accessoire til denne trøje.
Vores børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective Strik | Vanessa knit Lilac”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: