Categories
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Aida boat tee Lemon sorbet

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Aida er en let og ensfarvet t-shirt med en dybere bådhalsudskæring som detalje. Pasformen er et lige og en smule tætsiddende snit og vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse. Blandingen af lyocell og økologisk bomuld gør at du vil have …

DKK 935.03 DKK 438.40

Aida er en let og ensfarvet t-shirt med en dybere bådhalsudskæring som detalje.
Pasformen er et lige og en smule tætsiddende snit og vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.
Blandingen af lyocell og økologisk bomuld gør at du vil have svært ved at tage t-shirten af igen, hvis først du har fået den på. Aida er nemlig utrolig blød og behagelig at have på og kan desuden kombineres på kryds og tværs med stort set alt. Sammensæt t-shirten eksempelvis med vores Kaja flower pant, for et smukt sommerset til både hverdagen og sammenkomster. Fremhæv den feminine bådhalsudskæring ved at tilføje din yndlingshalskæde til outfittet!
Både Lyocell og økologisk bomuld er naturlige materialer. Lyocell er fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Økologisk bomuld er altid vores første valg, når det er tilgængeligt da det kræver mindre vand, ingen pesticider for at vokse og fordi det holder kemikalier ude af naturen. Blandingen af lyocell og økologisk bomuld er helt fantastisk da den er en blød, åndbar, holdbar og især utrolig behagelig at have på.
60% Lyocell / 40% økologisk bomuld.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Aida boat tee Lemon sorbet”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: