Categories
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Selma LS tee Black

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Selma er en ensfarvet longsleeve med rund halsudskæring. Pasformen er et lige og en smule tæt siddende snit og vi anbefaler at vælge…

DKK 712.40 DKK 438.40

Selma er en ensfarvet longsleeve med rund halsudskæring. Pasformen er et lige og en smule tæt siddende snit og vi anbefaler at vælge Selma i din normalt foretrukne størrelse.
Blandingen af lyocell og økologisk bomuld gør at du vil have svært ved at tage denne longsleeve af igen, hvis først du har fået den på. Selma er nemlig utrolig blød og behagelig at have på og kan desuden kombineres på kryds og tværs med stort set alt. Selma er en uundværlig basis-style som vil udgøre en essentiel del af klædeskabet.
Både Lyocell og økologisk bomuld er naturlige materialer. Lyocell er fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Økologisk bomuld er altid vores første valg, når det er tilgængeligt da det kræver mindre vand, ingen pesticider for at vokse og fordi det holder kemikalier ude af naturen. Blandingen af lyocell og økologisk bomuld er helt fantastisk da den er en blød, åndbar, holdbar og især utrolig behagelig at have på.
60% lyocell / 40% økologisk bomuld.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Selma LS tee Black”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: