Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Tove LS tee Sand

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Tove er en ensfarvet longsleeve med rullekrave som detalje. Pasformen er et lige og en smule tæt siddende snit. Hvis du ønsker at longsleeven skal sidde mere til, kan du overveje at gå en størrelse ned. Ellers vil vi anbefale at vælge din normalt foret…

DKK 935.03 DKK 438.40

Tove er en ensfarvet longsleeve med rullekrave som detalje.
Pasformen er et lige og en smule tæt siddende snit. Hvis du ønsker at longsleeven skal sidde mere til, kan du overveje at gå en størrelse ned. Ellers vil vi anbefale at vælge din normalt foretrukne størrelse.
Sammensætningen af lyocell og bomuld gør Tove til mere end en almindelig basis style. Denne longsleeve er nemlig utrolig blød, behagelig og åndbar i ét og kan styles op og ned lige efter lejlighed. Sammensæt den med alt fra lange bukser, overshirts og skjorter, eller bær den under en rummelig strik på de kolde vinterdage.
Både Lyocell og økologisk bomuld er naturlige materialer. Lyocell er fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Økologisk bomuld er altid vores første valg, når det er tilgængeligt da det kræver mindre vand, ingen pesticider for at vokse og fordi det holder kemikalier ude af naturen. Blandingen af lyocell og økologisk bomuld er helt fantastisk da den er en blød, åndbar, holdbar og især utrolig behagelig at have på.
60% lyocell / 40% økologisk bomuld.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvinder Klitmøller Collective T-Shirts and Toppe | Tove LS tee Sand”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: