Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Mænd Klitmøller Collective Skjorter | Jakob shirt Light blue stonewash

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Jakob er en stilren denim-skjorte i et lige snit med button-down krave og indvendig brystlomme. Inspireret af de gamle fiskerbluser med indvendig lomme, så tobak og pibe ikke falder ud eller bliver vådt….

DKK 1341.23 DKK 602.80

Jakob er en stilren denim-skjorte i et lige snit med button-down krave og indvendig brystlomme. Inspireret af de gamle fiskerbluser med indvendig lomme, så tobak og pibe ikke falder ud eller bliver vådt.
Vi har brugt utallige timer på at perfektionere vores skjorter til den rette kombination af pasform og komfort; ikke for stram og ikke for løs – denne skjorte indebærer netop dét!
Skjorten er en lettere afslappet og meget behagelig, perfekt til hverdagen, og som vil gå godt med par af vores chinos. Den indvendige brystlomme finder sine rødder hos fiskerne, der forbinder funktionalitet og mode, da den indvendige lomme skulle beskytte fiskernes tobak fra at blive vådt.
Vi bruger økologisk bomuld, fordi det er det bedste for dig, os, planeten og det mest bæredygtige bomuldsvalg.
Økologisk bomuld kræver mindre vand og ingen pesticider for at vokse, det holder kemikalier ude af naturen og derfor altid vores valg, når det er tilgængeligt.
100% Økologisk bomuld – forvasket.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mænd Klitmøller Collective Skjorter | Jakob shirt Light blue stonewash”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: