Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Mænd Klitmøller Collective Skjorter | Simon lyocell shirt Olive

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Simon lyocell er en let og luftig skjorte i et lige snit med skjulte knapper og kinakrave. Skjorten er lavet i 100% Lyocell, som gør, at den både er utrolig b…

DKK 961.74 DKK 527.45

Simon lyocell er en let og luftig skjorte i et lige snit med skjulte knapper og kinakrave.
Skjorten er lavet i 100% Lyocell, som gør, at den både er utrolig behagelig at have på og at kroppen kan ånde. Simon lyocell kan sammensættes med stort set alle slags underdele, lige efter din smag og lejlighed. Bær skjorten i hverdagen eller til festlige begivenheder. En ting er sikkert; Simon skjorten må ikke mangle i dit klædeskab!
Vi har brugt utallige timer på at perfektionere vores skjorter til den rette kombination af pasform og komfort; ikke for stram og ikke for løs – denne skjorte indebærer netop dét!
Lyocell er et naturligt materiale fremstillet af træcellulose fra eucalyptus, birk eller egetræer. Lyocell materiale har en meget glat overflade og et smukt udseende. Lyocell er blød, åndbar, let, behagelig og holdbar. Dens elasticitet og styrke gør den perfekt til de lidt lettere tekstiler. Selvom lyocell er lidt dyrere end bomuld eller hør, er kvaliteten det værd.
100% Lyocell.
Maskinvaskes ved 30 °.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mænd Klitmøller Collective Skjorter | Simon lyocell shirt Olive”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: