Categories
Sale!
Sale!
Sale!
Sale!

Mænd Klitmøller Collective Strik | L/S knit polo Olive

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Vores L/S knit polo er en langærmet strik-bluse med krave og en enkel knaplukning som detalje. Pasformen er et lige og lettere tætsiddende snit. Vi anbefaler at vælge denne strikpolo i din normalt foretrukne størrelse. …

DKK 963.11 DKK 500.05

Vores L/S knit polo er en langærmet strik-bluse med krave og en enkel knaplukning som detalje. Pasformen er et lige og lettere tætsiddende snit. Vi anbefaler at vælge denne strikpolo i din normalt foretrukne størrelse.
Knaplukningen som både kan være åben eller lukket gør modellen til mere end bare en almindelig basis style. Sammensætter du den med vores Jan eller Ras chinos, får du et behageligt, tidsløst og stilfuldt sæt til både hverdagen eller finere sammenkomster. Denne merinobluse vil kunne indgå som byggesten til eksempelvis et lag på lag look i enhver årstid.
Vores ekstra fine merinould er 100% naturlig og ekstremt blød og behagelig. Merinould er en naturlig, vedvarende og biologisk nedbrydelig fiber fra merinofår. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores ekstra fine merinould er mere kompakt og glattere end vores børstede merinould og har en fantastisk elasticitet.
100% Merinould – Mulesing fri.
Håndvaskes.
Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mænd Klitmøller Collective Strik | L/S knit polo Olive”

  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Fragt
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: